Om webbplatsen

Här hittar du mer information om vår webbplats.

Användning av logotyper och innehåll

Vi vill informera våra besökare om att användningen av våra logotyper, innehåll och andra varumärkesrelaterade material inte är tillåtet utan vårt uttryckliga tillstånd. Om du är intresserad av att använda vårt material, vänligen kontakta oss för att diskutera möjligheterna.

Zooma in och ut på webbplatsen

För att zooma in och ut på vår webbplats kan du använda dina webbläsarinställningar. Vanligtvis kan du göra detta genom att trycka på ”Ctrl” (eller ”Cmd” på Mac) och ”+” för att zooma in och ”Ctrl/Cmd” och ”-” för att zooma ut. Du kan också använda din webbläsares inbyggda zoomfunktion.

Dokumentformat

Vissa dokument på vår webbplats kan vara i PDF- eller Word-format för att underlätta delning och visning. Om du inte har rätt programvara för att öppna dessa dokument, kan du behöva ladda ner och installera den relevanta programvaran. PDF-dokument kan vanligtvis öppnas med Adobe Acrobat Reader eller en webbläsare som stöder PDF-formatet. Word-dokument kan öppnas med Microsoft Word eller andra kompatibla program.

Webbplatsens utveckling

Denna webbplats utvecklades av webbyrån Galax Media. Har du tekniska frågor eller behöver hjälp med webbplatsen, vänligen kontakta dem för mer information.

Mer information

För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår integritetspolicy och för information om användningen av cookies på vår webbplats, se vår cookie-policy.

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort!

*” anger obligatoriska fält